Geen uitgebreide theorie, maar direct aan de slag in deze leuke workshop waar we focussen op het maken van latte art, zodat jij snap hoe je hartjes en andere figuren in je cappuccino kan maken.
Direct toepasbare training horeca personeel – verbeter direct de koffie in jouw zaak.
Efficiënt en hygiënisch werken met koffie is een must, vooral tijdens piekmomenten in de horeca. In deze horeca workshop behandelen we:
Door efficiënter en schoner te werken, verhoog je de service en tevredenheid van je klanten.
Boek trainingDe moderne koffiedrinker verwacht meer kennis en beleving. Tijdens deze horeca training gaan we in op:
Deze training horeca helpt personeel niet alleen bij kennis, maar ook bij zelfvertrouwen en gastvrijheid.
Soms is een kleine aanpassing effectiever dan een grote investering. Door onze brede ervaring in de sector kunnen wij elk bedrijf voorzien van gepast advies, van een simpel gesprek tot een investeringsplan.
Samen tillen we jouw koffie horeca concept naar een hoger niveau.
Boek sessie
Het professioneel koffie zetten is een ambacht. Dat betekent
onder andere dat barista's veel kennis opdoen door andere
barista's met meer ervaring, en er weinig kennis is vastgelegd .
Omdat de ambacht relatief nieuw is , betekent het ook dat er nog
véél te ontdekken is. Zo heeft iedere barista hun eigen reis
door de industrie gemaakt.
Mick & Leon zitten samen al jaren in de koffie en hebben naast
Barista-Workshop ook een koffie zaak in Haarlem. Met gezamelijk
14 jaar aan koffie en horeca ervaring kunnen wij je alles leren
over de koffie industrie wat je maar wilt weten.